Workshops Big Green Egg

Official Big Green Egg Workshop

Officiële Big Green Egg workshops

Bbatelier draagt als een van de eerste het Official Workshop keurmerk van Big Green Egg.  Het keurmerk staat garant voor hoogwaardige workshops waar het merk Big Green Egg ervaring staat centraal. Een regelmatige controle en opvolging zorgen ervoor dat wij dit label mogen blijven gebruiken en zo weet u dat u een workshop met een kwaliteitslabel volgt. De juiste manier van werken, juiste materialen en accessoires.

Onze chef werkt al sinds 2016 voor Big Green Egg en krijgt regelmatig opleiding over technieken en accessoires.

bakken met big green egg

Introductie & Basis

In deze workshop maak je kennis met het toestel. We beginnen met het toestel samen aan te maken, de temperatuur te regelen. Je krijgt een duidelijk beeld of de mogelijkheden van direct & indirect grillen samen met alle tips en tricks om aan de slag te gaan met je Big Green Egg. Een leuke workshop voor iedereen die overweegt om een toestel aan te schaffen of er net een heeft gekocht. Ook voor personen die al met het toestel gewerkt steken hier veel tips & tricks van op.

Niveau 1

Oesters op Big Green Egg rooster

Next level

Je hebt het toestel onder controle en kent de basis en wil nog meer uit de Big Green Egg halen. Tijdens deze workshop gaan we een stapje verder. We leggen meer de nadruk op het gebruik van verschillende technieken en accessoires .

Niveau 2 & 3

Overzicht van workshops met Big Green Egg

oktober 2022
november 2022
december 2022
Geen evenementen gevonden!