Workshops

Over onze workshop’s … HANDS-ON KOOKLES OUTDOORCOOKING

Til je barbecuekennis naar een hoger niveau en breid je kookvaardigheden in de tuin uit en overtref zo je stoutste verwachtingen door je aan te melden voor een van onze speciale hands-on workshops. Onder het toeziend oog van volledig opgeleide en deskundige grillmaster(s). We gebruiken een selectie topklasse barbecues om te leren grillen, roken, braden en bakken. En laten zien hoe veelzijdig elke toestel kan zijn en er meerdere technieken mogelijk zijn.

Dit is uw kans om uw handen uit de mouwen te steken en een hele reeks barbecuetechnieken en -vaardigheden te leren die gegarandeerd indruk zullen maken op uw familie en vrienden!

Bovendien leer je hoe je het meeste uit je toestel kan halen en deze efficiënt kan gebruiken, en JA, je mag ook al het eten proberen!

Wil je graag meer te weten komen over een van onze andere merken? Kom dan langs tijdens onze demonstraties. Of maak een afspraak.

Voor onze workshops werken we nauw samen met : Backyardcooking.beKoolcooking.beBig Green Egg BelgiumOfyr Kaldenberg vlees

BBQatelier.be gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.