Workshops

Demonstratieruimte bbqatelier

ONZE WORKSHOPS

Het zijn echte HANDS-ON KOOKLESSEN in OUTDOORCOOKING!

Til je barbecuekennis naar een hoger niveau en breid je kookvaardigheden in de tuin uit en overtref zo je stoutste verwachtingen door je aan te melden voor een van onze speciale hands-on workshops. Onder het toeziend oog van volledig opgeleide en deskundige grillmaster(s). We gebruiken een selectie topklasse barbecues om te leren grillen, roken, braden en bakken. En laten zien hoe veelzijdig elke toestel kan zijn en er meerdere technieken mogelijk zijn..

Workshop Big Green Egg

Workshop Big Green Egg

Ben je op zoek naar uitdaging? Inspiratie? De basistechnieken op een Big Green Egg?
Of je nou aan het overwegen bent om een Big Green Egg aan te schaffen of al jarenlang ervaring hebt, wij hebben de workshop die bij jou past.

Wist je dat wij de eerste waren die het Officiële Big Green Egg workshop label mogen dragen? Het bewijs dat je zeker bent van de correcte opleiding met de Big Green Egg.

Bootcamp Kamado Joe

Wil je kennis maken met Kamado Joe? Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met het toestel. Ben je aan het nadenken om een toestel aan te kopen? Of heb je net een toestel gekocht dan is dit de perfecte workshop voor u.

Workshop OFYR

Workshop OFYR

OFYR staat voor een unieke outdoor kookbeleving, en dankzij een rijke variatie aan kooktechnieken, betekent dat zoveel meer dan barbecueën of grillen. Tijdens onze workshops ga je aan de slag. Onder begeleiding van een professionele chef bereid je verschillende gerechten, waarbij telkens een waaier aan kooktechnieken aan bod komen

BBQWORKSHOP

Thema workshops

Je hebt de basis onder de knie, je wil graag nog meer uit uw bbqtoestel halen ?  Dan kan je misschien een van onze thema wokshops volgen. Een workshop in Italiaanse stijl? Of wil de de perfecte spare ribs leren klaarmaken ? Wat doen we met die groenten op onze gril? Een stukje vis? Dit zijn slechts enkele van de verschillende onderwerpen die wij aanhalen.

Workshop outdoorcooking

Afterwork Workshops & Afterwork demonstratie

Een leuke manier om een werkweek te eindigen, een workshop in heel ontspannen sfeer die draait rond 1 bepaald onderwerp. Hoe bak ik een pizza? Wat is een Eggspander? Hoe maak ik paella? Dit zijn slechts enkel voorbeelden. Deze workshop duren ongeveer 2:30u. Zegt nu zelf is er een betere manier om je weekend in te zetten?

Voor onze workshops werken we nauw samen met : Backyardcooking.beKoolcooking.beBig Green Egg BelgiumOfyr Kaldenberg vlees

Een workshop op maat ? Dat kan contacteer ons voor meer informatie.