Introductie kamado

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en we laten je zien hoe je het toestel optimaal gebruikt. Daarna kan je met deze ervaring thuis aan de slag als een echte kenner.

Wat komt er aan bod.

  • Wat is een kamado?
  • Kwaliteit, garantie, prijs en service.
  • Welke maten zijn beschikbaar.
  • Welke technieken zijn er mogelijk.
  • De voordelen t.o.v. een normale BBQ.
  • De houtskool: Welke houtskool kies je en waarom.
  • Opstarten van het toestel: vullen, aansteken en doven.
  • Hoe regel je temperatuur en hoe houd je die stabiel.
  • Veiligheid & onderhoud.
  • Gebruik van de essentiële accessoires en handige accessoires.

Wat ga je zelf doen?

  • Het toestel vullen.
  • Aansteken
  • Op temperatuur brengen en regelen.
  • Leren hoe je de accessoires correct gebruikt.
  • Alles onder supervisie van onze BBQ chefs.
  • Je eigen hapjes bereiden en… alles lekker proeven!

Wat maken we klaar?

Ons doel is je kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden aan bereidingen en technieken. Daarom trachten we om de volgende technieken aan bod te laten komen tijdens deze workshop.

  • Direct grillen
  • Indirect grillen en roken
  • Stoven / Poffen
  • Pizzasteen / bakken

Wat we klaar maken kan variëren afhankelijk van het aanbod op de markt, wij houden rekening met beschikbaarheid en versheid van de producten.

Prijs: €80 per persoon

Je werkplek is voorzien voor 2 personen en je koopt dus 2 tickets voor 1 werkplek. Je brengt iemand mee uit je eigen bubbel zodat je coronaproof kan werken.

Inbegrepen een aperitief, frisdrank tijdens het koken en een wijntje tijdens het eten. Achteraf krijgen jullie de receptenbundel digitaal doorgestuurd.

BBQatelier.be gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.