Workshop in een thema

Je hebt de basis onder de knie, je wil graag nog meer uit uw bbqtoestel halen ?  Dan kan je misschien een van onze thema wokshops volgen.

Een workshop in Italiaanse stijl? Of wil de de perfecte spare ribs leren klaarmaken ? Wat doen we met die groenten op onze gril? Een stukje vis? Dit zijn slechts enkele van de verschillende onderwerpen die wij aanhalen.

In het tabblad “overzicht en inschrijven” kan u het overzicht van onze geplande workshops vinden. Zoekt u net iets anders? Of is de workshop die u wil volgen niet beschikbaar?  Laat het ons weten via het contactformulier.

Waar worden deze workshops gegeven?

Al de workshops worden gegeven in onze winkel  ( Bredabaan 948 – Maria-ter-heide / Brasschaat )

Wat moet ik meebrengen?

Wij voorzien alles wat je nodig hebt. Het is zeker aan te raden om aangepaste kledij te dragen, eigen messen gebruiken is toegelaten en een plastiek potje voor de restjes is altijd handig.

Kan ik alleen deelnemen ?

Elk eiland is voorzien om met 2 personen aan de slag te gaan. Door de huidige coronamaatregelen kan je enkel deelnemen met personen uit je eigen bubbel.

Een overzicht van de geplande workshops

  • Uit het water: zaterdag 16 oktober 21 om 11.00u ( link naar tickets )
  • US barbecue: 17 oktober 21 om 11.00u (Uitverkocht)

     

Inschrijven

In de winkel: tijdens de openingsuren in Brasschaat

Online: Via deze link kan u het actuele overzicht vinden en  online je ticket reserveren. ( https://themaworkshops.eventgoose.com/ )

 

BBQatelier.be gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.