Wie zijn we?

Outdoorcooking met het juiste advies

Breng uw vrienden samen en geniet van een gezellig buitendiner. Ons gevarieerd aanbod van mobiele kookeilanden, barbecues, buitenfornuizen en keukenapparatuur maakt het mogelijk om buiten te koken in stijl. In fijn gezelschap genieten van ongeëvenaarde smaken en geuren om van te watertanden.

Wij helpen u met het maken van de juiste keuze en u kan tijdens een van de workshops zelf testen en leren.

Pop-up store & Workshops

In het pand van de voormalig Dansschool Spillemaeckers is de Pop-up winkel van Bourbon-Sleeckx opgebouwd. Onze merken staan gekend voor kwaliteit en expertise in outdoorcooking. Klassieke barbecues, pizzaovens of eerder een buitengrill of wok gewenst? Kom eens een kijkje nemen in onze winkel waar we met u de verschillende opties kunnen bekijken.

Bourbon-Sleeckx

Bourbon-Sleeckx is al jaren gekend voor terras- of bijbouwinrichting. Wij helpen u bij het zoeken van prachtige blikvangers evenals de uitwerking van concepten en totaalrealisaties. Onze generatie lange kennis en vakkundigheid tillen de combinatie van design meubilair, textiel en buitenaccessoires naar een hoger niveau. Wij streven dan ook naar algehele buitenbelevingen, dit in België én het buitenland.

Turnhoutsebaan 221, 2970 Schilde https://www.bourbon-sleeckx.com/

Pitmasters

Voor deze pop-up store is er een samenwerking met 2 experts in outdoorcooking.

Tom Jansen: Erkend demochef voor Big Green Egg, Ofyr en Braaimaster. Meer dan 20 jaar ervaring met outdoorcooking op houtskool en open vuur.
( http://www.backyardcooking.be ) #backyardcooking #eggtopia

Wim Kool: Meer dan 20 jaar horeca ervaring, kok en demonstratiechef van verschillende merken.
( http://www.koolcooking.be )

BBQatelier.be gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.