Uit het water

Uit het water

Als we aan vis en barbecue uitspreken denken we vaak aan stukken vis die blijven kleven aan de gril en in het beste geval aan een papilotte met vis.  Vis is bij uitstek geschikt om te bereiden op de BBQ  snel klaar en ontzettend smaakvol. Schaaldieren zijn ook super om te roken op dennennaalden en zelfs op de plancha plaat van de Ofyr.  We gaan roken, stomen en garen op cederhout.  Neem deze workshop maar met een extra korreltje zout… wat dacht je van een hele vis in een zoutkorst ?

Welke toestellen gaan we gebruiken?

  • Big Green Egg
  • Ofyr

Onze grillmaster zal mogelijk , afhankelijk van de klaar te maken gerechten, ook de Braaimaster en of Alfa pizza oven gebruiken en is er de kans om ook deze merken te leren kennen. Ga je zelf graag aan de slag met een van deze toestellen? Laat het ons op voorhand weten en  dan we kijken samen wat er mogelijk is.

Enkele voorbeelden:

  • Vis gegaard op cederhouten planken
  • Mosselen op de ofyr met ricard
  • Zeevruchten op dennenaalden
  • Vis in zoutkorst

Wat we klaar maken kan variëren afhankelijk van het aanbod op de markt, wij houden rekening met beschikbaarheid en versheid van de producten.

Prijs : €90 per persoon

Je werkplek is voorzien voor 2 personen en je koopt dus 2 tickets voor 1 werkplek. Je brengt iemand mee uit je eigen bubbel zodat je coronaproof kan werken.

Inbegrepen een aperitief, frisdrank tijdens het koken en een wijntje tijdens het eten. Achteraf krijgen jullie de receptenbundel digitaal doorgestuurd.

BBQatelier.be gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.