Groenten op de grill

Het hoeven niet altijd stukken vlees te zijn op de grill. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met enkel groenten en neen deze workshop is niet enkel voor de vegetariërs onder ons. We leren je hoe je aan de slag gaat met verse groeten.

Ons doel is je kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden aan bereidingen en technieken. Daarom trachten we om de volgende technieken aan bod te laten komen tijdens deze workshop. Na deze workshop tover je leuke gerechtjes met groenten op tafel.

We gaan ook aan de slag met een aantal leuke oosterse smaakmakers.

 

Welke toestellen gaan we gebruiken?

  • Big Green Egg
  • Ofyr

Onze grillmaster zal mogelijk , afhankelijk van de klaar te maken gerechten, ook de Braaimaster en of Alfa pizza oven gebruiken en is er de kans om ook deze merken te leren kennen. Ga je zelf graag aan de slag met een van deze toestellen? Laat het ons op voorhand weten en  dan we kijken samen wat er mogelijk is.

We gaan lekker stoer poffen in de kolen ” Cavemanstyle “, een kebab van knolselder op een spit, lasagne van gegrilde groenten, gepofte rode biet salade zijn slechts enkele van de mogelijkheden.

Wat we klaar maken kan variëren afhankelijk van het aanbod op de markt, wij houden rekening met beschikbaarheid en versheid van de producten.

Prijs: €90 per persoon

Je werkplek is voorzien voor 2 personen en je koopt dus 2 tickets voor 1 werkplek. Je brengt iemand mee uit je eigen bubbel zodat je coronaproof kan werken.

Inbegrepen een aperitief, frisdrank tijdens het koken en een wijntje tijdens het eten. Achteraf krijgen jullie de receptenbundel digitaal doorgestuurd.

 

BBQatelier.be gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.