Afterwork demo

Van 18.30 uur tot 21.30 uur ben je welkom voor een BBQ sessie in  onze demotent We verzamelen rond 18.15 uur en steken de BBQ aan waar onze eigen Chef(s) je verschillende vegetarische en niet-vegetarische BBQ klassiekers zal serveren!  Alles zal klaar gemaakt worden op onze demo-toestellen en jullie krijgen alle tips en tricks mee. Een live kookprogramma met als voordeel dat jullie alles zelf mogen ruiken en proeven.

Dit is de unieke kans om het BBQatelier van Bourbon-Sleeckx te leren kennen. Kom met je eigen bubbel en geniet.

Mogelijk nodigen wij ook iemand uit die samen met ons een leuk cunlinair verhaal kan brengen. Een Stoker, een beenhouwer, …. Kijk in de agenda wat je op de datum van u keuze kan verwachten.

We starten om 18.00u en sluiten af rond 22.00u . Plaatsen zijn beperkt dus reserveren is noodzakelijk.

Heb je zelf een bbq toestel dan zal je inspiratie kunnen opdoen!

Ben je aan het uitkijken naar een nieuw toestel maak je op een leuke manier kennis met de verschillende merken en modellen.

Ben je een levensgenieter en wil je gewoon een gezellige avond. Kortom iedereen is welkom.

We houden het graag veilige en daarom vragen wij om een plekje te boeken met de mensen uit uw eigen bubbel volgens de huidige maatregelen.

Prijs:  €65

BBQatelier.be gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.