Introductie OFYR (22/05)

Je bent je aan het oriënteren en je wil eerst ervaren hoe een OFYR werkt of je hebt net een toestel aangeschaft en of wil het toestel beter leren kennen, dan is deze workshop echt iets voor jou. Na een korte theoretische uitleg overlopen we de recepten en ga je zelf aan de slag. Je maakt zelf het vuur aan en start de OFYR op, regelt de temperatuur en je maakt enkele bereidingen. Kortom een totaalbeleving.

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en we laten je zien hoe je het toestel optimaal gebruikt. Daarna kan je met deze ervaring thuis aan de slag als een echte kenner.

Wat komt er aan bod?

  • Wat is een OFYR?
  • De werking, eigenschappen en voordelen van dit type toestel.
  • Kwaliteit, garantie, prijs en service.
  • Welke maten zijn beschikbaar?
  • Welke uitvoeringen zijn er ?
  • Welke technieken zijn er mogelijk?
  • Welke houtsoorten kan je gebruiken?
  • Opstarten van het toestel: Aansteken, vuur opbouwen.
  • Werken met verschillende temperatuurzones.
  • Veiligheid & onderhoud.
  • Gebruik van de essentiële accessoires en handige accessoires.

Wat ga je zelf doen?

  • Het toestel vullen.
  • Aansteken
  • Op temperatuur brengen en regelen.
  • Leren hoe je de accessoires correct gebruikt.
  • Alles onder supervisie van onze grillmasters.
  • Je eigen hapjes bereiden en… alles lekker proeven!

Wat maken we klaar ?

Ons doel is je kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden aan bereidingen en technieken. Daarom trachten we om de volgende technieken aan bod te laten komen tijdens deze workshop.

  • Direct grillen
  • Indirect grillen en roken
  • Stoven / Poffen
  • Pizzasteen / bakken

Wat we klaar maken kan variëren afhankelijk van het aanbod op de markt, wij houden rekening met beschikbaarheid en versheid van de producten.

Kostprijs : € 89 per persoon ( enkel per tafel van 2 te reserveren )

The Standaard ticket sales has ended!

Datum

zo 22 mei 2022
Verlopen!

Tijd

11:00 - 15:00

Kosten

€89.00

Locatie

BBQATELIER
Bredabaan 948 - Braschaat ( Maria ter Heide)

0 Comments for “Introductie OFYR (22/05)”

Comments are closed

"