Kamado Joe “Bootcamp”

Tijdens de basis workshop bespreken we de verschillende onderdelen en bouw van de Kamado Joe. In deze workshop maak je kennis met het toestel. We beginnen met het toestel samen aan te maken, de temperatuur te regelen. Je krijgt een duidelijk beeld of de mogelijkheden van direct & indirect grillen samen met alle tips en tricks om aan de slag te gaan met je Kamado Joe. Een leuke workshop voor iedereen die overweegt om een toestel aan te schaffen of er net een heeft gekocht. Ook voor personen die al met het toestel gewerkt steken hier veel tips & tricks van op.

Wat komt er aan bod?

  • Wat is een Kamado Joe?
  • Kwaliteit, garantie, prijs en service.
  • Welke maten zijn beschikbaar.
  • Welke technieken zijn er mogelijk.
  • De voordelen t.o.v. een normale BBQ.
  • De houtskool: Welke houtskool kies je en waarom.
  • Opstarten van het toestel: vullen, aansteken en doven.
  • Hoe regel je temperatuur en hoe houd je die stabiel.
  • Veiligheid & onderhoud.
  • Gebruik van de essentiële accessoires en handige accessoires.

Wat ga jezelf doen?

  • Het toestel vullen.
  • Aansteken
  • Op temperatuur brengen en regelen.
  • Leren hoe je de accessoires correct gebruikt.
  • Alles onder supervisie van onze BBQ chefs.
  • Je eigen hapjes bereiden en… alles lekker proeven!

Wat maken we klaar ?

Ons doel is je kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden aan bereidingen en technieken. Daarom trachten we om de volgende technieken aan bod te laten komen tijdens deze workshop.

  • Direct grillen
  • Indirect grillen en roken
  • Stoven / Poffen
  • Pizzasteen / bakken

Wat we klaar maken kan variëren afhankelijk van het aanbod op de markt, wij houden rekening met beschikbaarheid en versheid van de producten.

Kostprijs : € 89 per persoon ( enkel per tafel van 2 te reserveren )

The ticket sales has ended!

Datum

za 14 mei 2022
Verlopen!

Tijd

11:00 - 15:00

0 Comments for “Kamado Joe “Bootcamp””

Comments are closed

"