Demo Braaimaster (26/02)

De Zuid-Afrikaanse braai is een combinatie van een buitenkeuken en open haard. Braaien is een vorm van barbecueën en in Zuid-Afrika een begrip. Iedereen die in het land is geweest, zal dit hebben ervaren.

Met de kolenmaker stook je een vuur met houtblokken. De goede trek in de braai zal al snel een constante aanvoer van kolen opleveren. Op de ontstane kolen kan vervolgens heerlijk vlees of vis gegrild worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om in de oven brood af te bakken, een heerlijke pizza te maken, tomaten te grillen of in een zogenaamde “potjie” een stoofpotje, soep of mosselen te bereiden. De smaak en beleving van het koken/grillen op hout valt niet te evenaren.

Na het koken/grillen kan de braai gebruikt worden als haard en is het nog lang gezellig toeven bij het vuur. Uw gasten zullen heerlijk hebben gegeten en een onvergetelijke sfeervolle avond hebben ervaren.

Tijdens deze demonstratie draait alles rond koken met vuur. Krijg tips van onze specialist en leer nieuwe technieken bij die gedemonstreerd worden op onze Braaimaster elite & FireOven

GRATIS DEMONSTRATIE: Inschrijven is niet nodig

 

Datum

za 26 feb 2022
Verlopen!

Tijd

11:00 - 16:00

Locatie

BBQATELIER
Bredabaan 948 - Braschaat ( Maria ter Heide)
Categorie

Spreker

0 Comments for “Demo Braaimaster (26/02)”

Comments are closed

"