BBQAtelier - logo - slogan

BBQATELIER

Barbecue workshops in Antwerpen

Welkom bij BBQ Atelier

De BBQ Shop voor elke liefhebber van heerlijk barbecueën

Outdoorcooking met het juiste advies

Breng uw vrienden samen en geniet van een gezellig buitendiner. Ons gevarieerd aanbod van mobiele kookeilanden, barbecues, buitenfornuizen en keukenapparatuur maakt het mogelijk om buiten te koken in stijl. In fijn gezelschap genieten van ongeëvenaarde smaken en geuren om van te watertanden.

Wij helpen u met het maken van de juiste keuze en u kan tijdens een van de workshops zelf testen en leren. Ontdek onze BBQ shop en expertise in Big Green Egg, Kamado Joe, Ofyr, Braaimaster enz…

Leer koken met vuur

Bij BBQ Atelier draait alles om koken met vuur, geweldige ingrediënten, leuke en effectieve lessen en heerlijk eten.

Barbecue workshops in Antwerpen

We leren je “Outdoorcooking“: grillen, low-and-slow en roken, allemaal met de beste barbecues.

Video afspelen

We leren je “Outdoorcooking“: grillen, low-and-slow en roken, allemaal met de beste barbecues.

BBQ shop met BBQ workshops

Officiële Big Green Egg workshops

BBQatelier draagt als een van de eerste het Official Workshop keurmerk van Big Green Egg. Het keurmerk staat garant voor hoogwaardige workshops waar het merk Big Green Egg ervaring staat centraal. Een regelmatige controle en opvolging zorgen ervoor dat wij dit label mogen blijven gebruiken en zo weet u dat u een workshop met een kwaliteitslabel volgt. De juiste manier van werken, juiste materialen en accessoires.

Onze chef werkt al sinds 2016 voor Big Green Egg en krijgt regelmatig opleiding over technieken en accessoires.

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwigheden en nieuwe workshopdatum?

Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

BBQ shop voor elke liefhebber

Welkom bij BBQ Atelier -dé Specialist in BBQ toestellen en benodigdheden én bovendien het adres waar u terecht kan voor inspirerende workshops.

Bent u op zoek naar hoogwaardige BBQ toestellen en benodigdheden van de beste merken? Zoek niet verder! Bij BBQ Atelier, zowel online als in onze fysieke shop in Vlaanderen, vindt u een uitgebreid assortiment aan producten voor de ultieme BBQ-ervaring.

Ontdek onze ruime collectie van topmerken zoals Big Green Egg, Kamado Joe, Braaimaster, Ofyr en vele andere bekende merken. Wij hebben zorgvuldig geselecteerde BBQ toestellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat u kunt genieten van de perfecte grillresultaten.

Of u nu een beginnende BBQ-liefhebber bent of een doorgewinterde grillmeester, bij BBQ Atelier hebben we voor ieder wat wils. Van houtskoolgrills en gasbarbecues tot kamado’s en pelletgrills – wij hebben het allemaal. Daarnaast bieden we ook een breed scala aan accessoires, zoals grillroosters, gereedschapsets, rookhout en inspirerende BBQ-boeken, om uw BBQ-avontuur compleet te maken.

Bij BBQ Atelier streven we ernaar om u niet alleen de beste producten aan te bieden, maar ook de beste service. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. We delen graag onze passie voor BBQ met u en geven tips en advies om uw grillvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Of u nu online winkelt op onze gebruiksvriendelijke website of onze fysieke winkel bezoekt, bij BBQ Atelier bent u verzekerd van een naadloze winkelervaring. We streven naar een snelle levering van uw bestellingen en bieden een veilige betaalomgeving. Bovendien kunt u in onze fysieke shop de producten zelf bekijken en voelen voordat u een keuze maakt.

Klaar om uw BBQ-ervaring te transformeren? Bezoek vandaag nog www.bbqatelier.be en ontdek ons uitgebreide aanbod aan BBQ toestellen en benodigdheden. Laat ons uw gids zijn in de wereld van het buitenkoken en maak van elke BBQ een onvergetelijke culinaire ervaring.