Pizzadeeg

Ingrediënten:
  • 350 gr bloem type “00”
  • 150gr Semola (+ wat extra)
  • 7 gr suiker
  • 11 gr zout
  • 8 gr droge gist
  • 300 ml lauw water ( +/- 30°)
Bereiding:
  • Los de gist en de suiker op in lauw water en laat +/- 10 minuten staan tot de gist werkt en je blaasjes ziet.
  • Meng bloem en zout en voeg de vloeistof toe. Laat 10 min kneden in de keukenrobot.
  • Laat +/-1 uur rijzen op kamertemperatuur onder een vochtige doek.
  • Duw plat en verdeel in 4 bolletjes en laat nog 1u rijzen.
  • Bewaar deze in de koelkast tot 15 minuten voor gebruik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

BBQatelier.be gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.